Waarom ik er alles over wilde weten;-)
Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met (energetisch) lichaamswerk was ik meteen enthousiast. Ik merkte dat mijn bewustzijn veranderde en ook pijntjes en/of kwaaltjes minder werden of zelfs verdwenen.
Van de ene sessie(ik begon ooit met Reiki en Shiatsu therapie) rolde ik in het andere. Mijn interesse bleef stijgen en wilde er meer en meer over weten. Mijn eerste ademsessie was voorbij aan woorden en toen wist ik het; Ik wil het leren en doorgeven! Mensen begeleiden en net zoveel ruimte en openbaringen bezorgen als dat ik zelf heb ervaren.   

BRTT Body Remembers Trauma Therapy

Een lichaamsgericht proces waar je spanning, trauma, emoties, patronen en zelfs pijn kan loslaten. Een vorm van ontlading is bijvoorbeeld trillen, schudden, huilen, schreeuwen maar ook lachen;-) Het kan allemaal op spelen bij het triggeren van de psoas spier (ook wel spier van de ziel genoemd) . Door een aantal fysieke houdingen waardoor de psoas spier op spanning komt te staan, wordt die grote spier als het ware wakker geschud en kun je op een hele mooie en veilige manier loslaten wat je meedraagt en niet meer helpend is. Sterker nog, er vaker voor zorgt dat je vastloopt, lichamelijke of mentale klachten krijgt. Zelf kun je gebeurtenissen vergeten maar ons lichaam vergeet niets, alles wordt opgeslagen in onze cellen (ons onderbewuste) Door trillingen die ontstaan tijdens de sessie laat er trauma los. Elke sessie is anders en jouw lichaam weet precies wat er op dat moment losgelaten kan worden.

Hoe ziet de sessie er uit?
Na het maken van de afspraak mail ik jou een intake formulier met een aantal belangrijke vragen. Om Zo veilig mogelijk te werk te gaan neem ik deze vooraf door en ook nog een keertje  vlak voor de sessie. Ik  ontvang je in de fijne, knusse ruimte waar er een heerlijk bedje klaar ligt. Voor we starten is het mogelijk om een klein kopje cacao te drinken  om net iets makkelijker in jouw lijf te zakken en in overgave te gaan. Meer informatie  over de werking van cacao is te lezen onder het kopje : CACAO.
Door een door mij  begeleide meditatie of bodyscan heb je tijd om aan te komen en rustig de sessie in te gaan. Na de BRTT sessie gaan we langzaam door naar de TRB (Trauma Release Breathwork) sessie of kun je heerlijk bijkomen met een kopje thee en iets lekkers en is het mogelijk nog een mooie kaart te trekken. 
Investering: 125 euro
Kopje cacao: 5 euro 
Duur: 1,5/2 uur 

BRTT met opvolgend TRB 
Investering: 225 euro 
Duur: 2,5/3 uur 
Inclusief  Cacao (optioneel)

TRB Trauma Release Breathwork

Een krachtige sessie, de sleutel tot het onderwuste. Deze tool is prachtig om in te zetten om zowel emotionele als lichamelijke blokkades los te laten. Door middel van bewuste en verbonden ademhaling kun je DMT aanmaken (ook wel spiritueel molecuul) genoemd en toegang krijgen tot iets groters. Je zakt diep in je lichaam en brengt er extra zuurstof en energie  naartoe. Hierdoor stroomt alles beter door en activeer je het zelfhelend vermogen.

(Deze sessie kan als enkele sessie worden geboekt maar ook erg mooi en effectief na een BRTT sessie)

Hoe ziet de sessie er uit?

Na het maken van de afspraak mail ik jou een intake formulier met een aantal belangrijke vragen. Om zo veilig mogelijk te werk te gaan neem ik deze vooraf door en ook nog een keertje vlak voor de sessie. Ik ontvang je in de fijne, knusse ruimte waar er een heerlijk bedje klaar ligt.
Voor we starten is het mogelijk een klein kopje cacao te drinken om net iets makkelijk in jouw lijf te zakken en in overgave te gaan. Meer informatie over de werking van cacao is te lezen onder het kopje: CACAO.
Door een door mij begeleide bodyscan of meditatie  heb je de tijd om rustig aan te komen en de sessie in te gaan. Door het volgen van mijn stem en het "samen" ademen neem ik je mee door verschillende ademhaling technieken. Er wordt muziek gedraaid dat kan helpen stimuleren. We bouwen langzaam af en je krijgt de tijd om heel rustig te ontwaken. Bij afloop een kopje thee en iets lekkers. Er is nog ruimte om eventueel een kaartje te trekken, dan hopelijk een stukje lichter naar huis:-)
Investering: 125 euro 
Kopje Cacao: 5 euro
Duur: 1,5/2 uur 

TRB kan ook als vervolg sessie op BRTT
Investering: 225 euro
Duur: 2,5/3 uur
Inclusief kopje Cacao (optioneel)