Body Remembers Trauma Therapy
                         &
       Trauma Release Beathwork


Een diepe innerlijke reis maak je tijdens een BRTT en/of TRB sessie. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, om te helen en te worden wie je eigenlijk bent.

Een innerlijke reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma's en levensvraagstukken.

Vanaf Februari zijn er sessies te boeken! De sessies zijn 1 op 1. Zodra ik een buddy heb gaan wij groep sessies aanbieden.

Tijdens BRTT richten we ons op de psoas spier. Door fysieke oefeningen wordt de 'spier van de ziel' getriggerd.
Op deze manier kan er een
flight or fight reactie opspelen en ontstaat er beweging, opgeslagen trauma's kunnen energetisch het lichaam verlaten. Ook mogelijk is dat er bevriezing of dissociatie opspeelt. Hierdoor kan het lichaam niet ontladen en worden er toxines (lees; adrenaline en cortisol) aangemaakt en blijft in ons lichaam zitten. Dit kan zorgen voor ziekte in wat voor vorm dan ook en spanning op de psoas spier.

Door de psoas te triggeren en het lichaam hierdoor een handje te helpen en echt over te geven aan het trillen/shaken/ vrijlaten van emoties kunnen deze toxines het lichaam verlaten.

Ik begeleid je met aandacht, liefde en in veiligheid door dit proces heen. Je ligt de tijdens de sessie op een fijn matras in een fijne,zenne ruimte waar je zonder oordeel en schaamte jezelf kunt bevrijden.

Investering BRTT sessie: 150 euro
De sessie duurt ongeveer 1,5/2 uur


Trauma Release Breathwork

Ademen doen we automatisch. Dit gebeurd vaak onbewust (gelukkig;-) en word geregeld door ons autonome zenuwstelsel. Toch kunnen we door het manipuleren de brug maken tussen het bewuste en onbewuste. Tijdens onze geboorte, kindertijd of ingrijpende ervaringen hebben we trauma opgeslagen in het onderbewuste. Steeds als er in het dagelijks leven een situatie voordoet die voelt als onveilig en onze ademhaling verhoogt kan dit leiden tot gezondheids klachten. Het lichaam staat onder spanning en het voelt gejaagd en als continu 'aan staan' .

In ontspanning ligt het zelf helend vermogen. Door ademwerk kunnen we de adem manipuleren. Hierdoor kan het lichaam ontspannen en het voorzien van zuurstof. Zo kunnen we een groot deel van het ego aan de kant zetten en de blokkade ruimte geven doordat toxines het lichaam kunnen verlaten.

Tijdens de ademsessie ben je in een andere staat van bewustzijn maar nog steeds in controle. Jij bent degene die het allemaal zelf doet en kunt ten aller tijden de sessie stoppen. Veel vaker voelt het als bevrijding en kies je eerder voor doorgaan en de ruimte die je weer kunt zijn.

Beperkende overtuigingen kunnen op deze manier worden omgebogen naar liefde, compassie en overgave. Welkom zelf helend vermogen :-)

Investering TRB: 150 euro
De sessie duurt ongeveer 1,5/2 uur

Het is zeker ook mogelijk de BRTT & TRB in één sessie te ondergaan.

Investering BRTT & TRB: 250 euro
De sessie duurt ongeveer  2,5/3 uur

Nazorg geld voor alle sessies. Je kunt mij tot een maand na de sessie appen of mailen voor vragen.