Nouqs Bars® 

Access Bars® voor volwassenen

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin  gedachten, emoties, overtuigingen en waarheden zijn opgeslagen. Deze kunnen zorgen voor blokkades en het niet meer kunnen functioneren vanuit gevoel.

Door lichte aanrakingen van deze punten liggend op een massage tafel kan dit zorgen voor:


-Loslaten van spanning en het hoofd en lijf

-Oplossen van blokkades en het creëren van meer rust en ruimte en creativiteit

-Meer bewustwording
-Minder stress


Access Bars® voor kinderen (t/m 16 jaar) 

Bars behandelingen zijn er zeker ook voor kinderen. De stroming loopt vlotter omdat kinderen vaak nog zo puur zijn. De sessie duurt hierdoor tussen de 30 en 40 minuten. 

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel (lekker warm onder een dekentje) en worden de punten op je hoofd licht aangeraakt. 

Als kinderen moeilijk kunnen ontspannen kunnen zij gewoon kletsen, dit maakt voor de behandeling niets uit. Zelfs de televisie kan eventueel gewoon aan !Duo sessies

Bewustzijn vergroten! Dubbele portie energie shiften tijdens een duo sessie. Super leuk om samen met iemand een Access bars sessie te ontvangen:-)

Voor een duo sessie betaal je
80 euro pp 

NIEUW!

Accessbars outdoor :-)

Omdat ik steeds weer de reminder krijg dat access bars ruimte geeft, wil ik graag access bars sessies in nog meer ruimte aanbieden..lekker buiten in de natuur.
Samen met Cynthia of Esmee hebben we een aantal opties om een duo sessie te verzorgen, inclusief een healthy ontbijt of lunch.
88 euro pp

Lijkt het je fijn om samen met je partner, vriendin, moeder, schoonzus, buurman/vrouw of wie dan ook een sessie te ondergaan in de buitenlucht neem dan contact op via app of mail.