Nouqs Bars® 

Access Bars® voor volwassenen

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin  gedachten, emoties, overtuigingen en waarheden zijn opgeslagen. Deze kunnen zorgen voor blokkades en het niet meer kunnen functioneren vanuit gevoel.

Door lichte aanrakingen van deze punten liggend op een massage tafel kan dit zorgen voor:


-Loslaten van spanning en het hoofd en lijf

-Oplossen van blokkades en het creëren van meer rust en ruimte en creativiteit

-Meer bewustwording
-Minder stress


Access Bars® voor kinderen (t/m 16 jaar) 

Bars behandelingen zijn er zeker ook voor kinderen. De stroming loopt vlotter omdat kinderen vaak nog zo puur zijn. De sessie duurt hierdoor tussen de 30 en 40 minuten. 

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel (lekker warm onder een dekentje) en worden de punten op je hoofd licht aangeraakt. 

Als kinderen moeilijk kunnen ontspannen kunnen zij gewoon kletsen, dit maakt voor de behandeling niets uit. Zelfs de televisie kan eventueel gewoon aan !Access Bars Workshop

Tijdens de één-daagse Bars™ workshop leer je uiteraard de 32 Bars™ punten op het hoofd, waar ze voor staan, en hoe ze te runnen...