Ik ben Anouk van Kampen, 32 jaar en woon samen met mijn man en onze twee kinderen. Al ruim twaalf jaar ben ik zelfstandig onderneemster en dat vind ik nog steeds super leuk!

Het begon allemaal in de uiterlijke verzorging. Samen met een vriendin heb ik jarenlang met veel succes twee toffe kapsalons ( Knappe Koppies ) mogen runnen. Momenteel huur ik een plekje in een kapsalon om hier als ZZP'er nog steeds mijn werk te doen en dit bevalt mij heel goed. Door de jaren heen heb ik een geweldig klantenbestand opgebouwd en bof ik met zoveel lieve, trouwe mensen om mij heen. 

Naarmate ik ouder word  ben ik mij ook steeds meer gaan verdiepen in de innerlijke verzorging. De uitdrukking: 'Als je haar maar goed zit' heb ik vaak gebruikt maar die vlieger gaat niet altijd meer op. Ik heb in de loop der jaren zoveel verschillende mensen ontmoet en zulke mooie, inspirerende gesprekken gevoerd. Het viel mij op dat er vaker mensen slecht dan goed in hun vel zaten. Ondertussen zocht  ik  zelf  al wat meer balans in mijn drukke, dynamische leven. Daar kwam toen yoga op mijn pad en dat was fantastisch. Ik merkte wat een effect dit heeft op mij en besloot een opleiding tot yogadocente te volgen. 

Dit wil ik doorgeven. Al zou ik maar de helft van mijn klanten ook kunnen helpen met hun innerlijke verzorging! Mijn kinderen zijn nog jong maar ook zij gaan straks beiden naar school en kan ik weer verder ondernemen! Het lijkt mij heerlijk om het dynamische werk in de kapsalon af te wisselen met het relaxte werk als yogadocente. Hoe werd het beter dan dat?! Ja, het werd echt nog beter. Kort daarna maakte ik namelijk kennis met Access barsĀ® 

 Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder op mijn website!